Ei Rakkaus Oo Aina Helppoo (Album Version) - Ressu* - Collections (File, MP3)


2009
Label: Sony Music - none • Series: Collections - Ressu • Format: 12x, File MP3, Compilation 320 kbps • Country: Finland • Genre: Pop •
Ei Rakkaus Oo Aina Helppoo (Album Version) - Ressu* - Collections (File, MP3)

Rakkaus ei koskaan häviä.”. (1. Kor. –8) Voimme nähdä helposti, että rakkaus ei voi karkottaa, vaan sen täytyy viehättää. Se viehättää luonnostaan vetäen ihmisiä yhteen. Se on tehnyt näin totisesti Jehovan todistajain uuden maailman yhteiskunnassa, sillä se on yhtenäinen kautta maailman. Mutta tutkikaamme nyt.

Rakkaus ei oo pysyvää. Mitä sinä meinaat minulle tehdä oi, nuori kiivas sydämeni Mitä sinä meinaat minulta ottaa oi, nuori kiivas sydämeni. Mun täytyy mennä niin kauas pois että sinullakin rauha ois Mun täytyy olla niin kauan pois että palata mun helpompi ois. Tää rakkaus ei oo pysyvää Tää rakkaus on ohimenevää Tää.

Osta Janne Raappana mp3 musiikkia netistä laillisesti. Musafi on kotimainen mp3 musiikkikauppa mistä voit lataa Janne Raappana Rakkaus Ei Kuole albumin hintaan 13,99€.

Mikä musiikki antaa sinulle voimaa, valoa ja lohtua? Minkä sävelmän haluaisit kuulla ja jakaa muiden kuuntelijoiden kanssa? Millainen tarina, perustelu tai muisto toiveeseesi liittyy? Yle Radio 1 kerää suomalaisten mielimusiikkia soitettavaksi. Toiveita kuullaan lauantaisin klo Lähetä toiveesi Yle Radio 1:n sivuilla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen toiveista.

Osa 10/ Marika ei innostu Neumannin kosinnasta, mutta irlanninsusikoirapentu Rio sulattaa molempien sydämen. fania osoittaa rakkauttaan Nipalle. Dingo: Neumann - Olli Riipinen Jonttu - Manoel Pinto Muissa rooleissa: Marika - Mimosa Willamo Kennelinpitäjä - Annu Valonen Komisario - Taisto Oksanen Poliisi - Anders Wiksten Fanit: Oona Räisänen, Inari Kolehmainen, Ruusu .


Shine Eye - Various - Black & White Dynamite (CD) Choral Nr. 19: Herr, Gott, Nun Schleuss Den Himmel Auf, BWV 617 - Johann Sebastian Bach - Helmut Wal Chaniotiko sirto - Βασίλης Σκουλάς - Cretan Songs & Dances (CD)

2 thoughts on “Ei Rakkaus Oo Aina Helppoo (Album Version) - Ressu* - Collections (File, MP3)

    • Author gravatar

      Listen to Ei rakkaus oo aina helppoo on Spotify. Ressu Redford · Song · Music Duration: 3 min.

    • Author gravatar

       · Kappaleen alkusanat (1. säkeistö ja kertosäe) (a first line of the song lyrics of first verse and chorus): “Ei aikaa katso rakkaus. Se tänään täällä on/ Jaa maailmain ja rakkautein. Aikamme on jo kukassaan ” (translated to English: ”A love does not look at the ted Reading Time: 2 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING