Maleit De Déu - U-Topics - El Cop Que Vingui (CD, Album)


1992
Label: Discmedi - DM 027CD,Blau - DM 027CD • Format: CD Album • Country: Spain • Genre: Rock •
Maleit De Déu - U-Topics - El Cop Que Vingui (CD, Album)

Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives i no es pretén cap infracció dels drets d'èrpret: U-TòpicsTítol: El Cop Que VinguiForm.

Qui Té una Resposta. U-Topics. U-Tòpics.

A cop de rock vull viure, a cop de rock per sempre mės. Junts podrem retrobar. tot aquell temps passat. quan només vivíem a cop de rock. Has despertat com d'un vell somni, ho has sentit clar dins del teu cor. No esperis mai que ningú t'hi porti, per fer el camí hauràs de ser fort.

Cada cop que te'n vas, que trobis allò que has anat a buscar. Cada cop que ens llevem plegats caic dins dels teus ulls i no en sé tornar. Cada cop que te'n vas vull creure'm que no has marxat. Cada cop que te'n vas el meu pis es queixa perquè et troba a faltar. A cada pas del teu ball, el temps s'atura al teu costat fent jocs de mans. Cada.

Toda la música a tu alcance en discos vinilo, CD's, LP y EP de colección. Compra online los singles antiguos de tus artistas favoritos. Música para melómanos en todocoleccion.


IV. La Befana (The Epiphany) - Ottorino Respighi / The Cleveland Orchestra / Lorin Maazel - Feste Ro Cheaper To Keep Her - MFSB - Love Is The Message (Vinyl, LP, Album) Deed I Do - Earl Hines - 57 Varieties (Vinyl, LP, Album)

2 thoughts on “Maleit De Déu - U-Topics - El Cop Que Vingui (CD, Album)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING